lindaaaaaaa

tisdääägh

Publicerad 2011-07-12 18:57:08 i Allmänt,

Hejsan hoppsan!
Nu är jag hemma, har käkat kakor och pappas hemma gjorda köttbullar. nomnom.
Har vart och jobbat idag, ännu en dag imorgon på jobbet och på lördag. Skönt att få in lite mer pengar i slutet av månaden ;) Snart åker mammsen och pappsen till danmark, och jag är ensam hemma en hel vecka med min älsklings plutt.

Jag saknar för övrigt Johanna min gullrumpa... Har som inte tid att träffa henne alls, hon jobbar och jag jobbar... Nåja, snart så :D

Nu måste jag gå ut en sväng, har en häst jag måste rida, om jag orkar annars ger jag han socker så han är jobbig imorgon. hehe.

Ciao!

Mys ffrredag :)

Publicerad 2011-07-08 23:58:45 i Allmänt,

Tänkte uppdatera er lite grand. Det vill ni väl trots allt, ni hänger ju här vad jag kan se..
Under de här dagarna har det väl inte hänt så mycket. Biggie har fått en bebiskisse, jag ahr räddat en fågel från att dö, jag har dessutom börja kunna rida Pik barbacka! Sen har jag blivit sönder biten av bromsar så mina hälsenor är grymt stora.

Jag har dessutom pusat en padda sen släppt ut den i det fria, mitt lilla hus börjar ta sig, det har ett alldeles nytt golv nu! Om två veckor är jag ensam hemma i 1 vecka. Gaaah.

Nu ska jag hoppa i säng, har massor att pyssla med imorgon! Renovera, städa, pik ska till hovis sen älskling och parken! :)

Btw, nu ut och ropa på Stefan!

Natti!

Om

Min profilbild

Linda

Glad och sprallig tjej på 20år som väntar sitt första barn. Sambo med världens underbaraste man. Ägare till en teacup chihuahua och två hästar. Försöker leva livet fullt ut innan det är tooo late. Jag kommer skriva om min vardag, graviditet, matlagning och bakning. Sånt jag tycker är roligt helt enkelt. :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela