lindaaaaaaa

Söndag!

Publicerad 2011-05-29 09:28:00 i Allmänt,

Jag är inte ett dugg trött, känns som jag kan springa runt hela Uppsala idag, fast ne där ljög jag.. Har inte sovit så många timmar inatt, prata med älskling igår kväll sen blev jag sönder köttad av min kissemiss... Har bit sår och riv sår på armarna, bara för hon hatade mina säng kamrater Harald och Hanna.. Men har sovit som en gudinna de timmarna jag fick sova med snarkmonstrerna. Nåja vart uppe sedan 6:30 då alla bekanta skulle fara till utställningen i Eskilstuna eller vart det var.

Ska ut och mocka, slänga på Pik ett regntäcke sen ska jag gå upp och plugga då jag har prov på tisdag, wiha!

Har lovat mamma att laga mat idag, blir rotfruktsgratäng med skinka, nomnomnom. Sen efter det skall jag åka och pussa på min älskling pälskling. Och jag är så irriterad att jag inte kan ladda upp bilder... GAAAAH!


/ Linda

Onsdag 25/5 :***

Publicerad 2011-05-25 07:29:11 i Allmänt,

Nyvaken och hel nöjd faktiskt, ledig dag också, dunder braaa!
Ska snart ut och mocka och allt som hör till.
Satt igår och gjorde en massa skoluppgifter, riktigt stolt över mig själv som tog mig de 4h att göra klart det. Har bara 1 uppgift kvar som jag skall göra idag.

Har lite annat pyssel att göra idag också. Sedan skall jag pussa på min älskling heeela kvällen och natten, tihi!

Men nu måste jag sätta fart (trots att jag har hela dagen på mig)

Lots of luuuve

lälälälääääää

Publicerad 2011-05-23 21:43:17 i Allmänt,

Orkar egentligen inte skriva, men jag har absolut nothing to do.. Så slänger väl upp några rader.
Var i skolan idag, försov mig och allt, gjorde nästan klart webbdesign uppgiften.

Kom hem, dö trött och utsliten men såg en fett stor äcklig spindel på mitt golv, det är spindel nr 2 på 1 vecka ca... Fick nåt ryck och börja slita ut ALLT och skura golvet och dammsög och allt som hör till en städning. Blev en möblering också.

Gick ut och red sen, jag och Pik mötte en skit läskig traktor som var jätte läskig och försökte äta upp Pik.. Trodde han... Börja jobba honom för första gången på åkern nedanför huset, gick kanoners i 5 minuter tills han tyckte det var för jobbigt och kasta av mig, stolt är jag ändå med tanke på att jag landade på fötterna!

Nåja, har hunnit med en skoluppgift också, skrivit och skickat in till ewa, ska fortsätta med nästa uppgift imorgon. Mycket såhär på slutet av skolan.
Men nu ska jag slå igång en film och sova en stund, för jag är verkligen jätte trött!

P.s Förlåt för att jag ALDRIG lägger upp några bilder, men det är nå fel på blogg.se eller med min webbläsare så jag kan inte... :(


// Linda

Om

Min profilbild

Linda

Glad och sprallig tjej på 20år som väntar sitt första barn. Sambo med världens underbaraste man. Ägare till en teacup chihuahua och två hästar. Försöker leva livet fullt ut innan det är tooo late. Jag kommer skriva om min vardag, graviditet, matlagning och bakning. Sånt jag tycker är roligt helt enkelt. :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela