lindaaaaaaa

Äntligen fredag :)

Publicerad 2011-09-30 12:03:01 i Allmänt,

Godmorgon!
Hoppas ni inte vill döda mig för att jag glömde bort att blogga igår...
Nåja, har städat i ett par timmar i lägenheten nu, det är ju studiedag och jag har inget bättre för mig. Tog en paus och satte mig här nu och börja blogga. höhö.

Vaknade kl 6 imorse när älskling åkte till jobbet, kunde verkligen inte somna om *typiskt*
Ska fara in till stan senare och träffa en nyfriserad kille oc gå ut och käka samt bio, mys fredag alltså.

Dessutom har jag stora planer att skaffa en hund, saknar alla hundar hemma och känner mig så ensam när jag inte ha nån runt om kring mig hela tiden, vilket jga är van vid. Finns ett problem dock, Jesper är allergisk emot pälsdjur.... Men vi hade tänkt att prova i alla fall, i värsta fall får man väl lämna tillbaka den om det inte funkar.

Näh, nu ska jag fortsätta att städa så jag blir klar nån gång. hehe...

28 September!

Publicerad 2011-09-28 14:00:07 i Allmänt,

Jahapp. Sitter nu med mitt företag och jobbar med affärsplan och hemsida. Dock är det bara jag som
har insperationen att fullfölja detta. Ska ge både Johanna och Linus en spark i rumpan så de jobbar som djur!
Jag är ju trots allt VD...

Slutar tio över två, inte så långt kvar faktiskt. Hade så himla svårt att vakna till liv i morse, var helt död rent ut sagt men efter många om och men så tog jag mig upp ur den mjuka varma sängen.

Ska åka hem sen och äntligen rida min häst! Har inte ridit honom på ca 1 vecka, har sååå mycket överskotts energi som jag måste bli av med. Har ju skaffat mig en medryttare till honom så han får komma ut och röra sig lite mer än vad jag hinner med p.g.a skolan. Han sköter sig än så länge med Ida och hon har inte åkt av än *puh*

Nu måste jag fortsätta med allt vad det nu var och ska sparka igång mitt team!


Drar igång bloggen igen! Woho!

Publicerad 2011-09-27 17:27:47 i Allmänt,

Efter en extrem blogg torka skall jag ta upp min så kallade bloggkarriär.
Har som inte haft lust att blogg men fick ett återfall nu och ska försöka uppdatera i alla fall några gånger i veckan.

Nåja, skolan har börjat, ny skola men trivs redan som fisken i vattnet där. Fick en ny dator från skolan som är hur skön som helst att skriva på.

Vad annars då? Min mobil har inget nät och har inte haft det på hela dan..... Kan inte ringa hem och be nån hämta mig... Så jag sitter här hos Jesper, ensam.

Förresten, tänkte på en sak idag. När någon t.ex har piercat sig så måste den skriva på chatten (facebook bara för alla hänger där) att de gjort det och måste få ALL uppmärksamhet. Visst det är väl kul att han/hon gjort det men måste man sitta och skriva till alla i detta fall bara tjejer typ. Nämner inga namn men var mer om det idag på facebook och han satt och skickade till mig och några av mina tjejkompisar bara för att få all uppmärksamhet som finns, kan bara tänka mig hur ledsen hans tjej blir om hon skulle få reda på det, okej att man vill visa den o.s.v men har man en tjej skall man väl ändå inte behöva den uppmärksamheten av andra flickooor...

Jaja, vissa tänker inte klart ibland.

Förövrigt längtar jag jättejätte mycket till Kiruna, jag vill åka dit, mysa med mormor och alla mina kompisar och släktingar, tror jag nästan måste åka dit på lovet. Har aldrig längtat så här mycket dit som jag gör nu. Min lilla mormor saknar jag mest av allt just nu. *suck* Bara att stå ut..


Äsch, ska sluta bubbla och fortsätta bygga en hemsida. :)Liten sommar bild på min pluttis!

Om

Min profilbild

Linda

Glad och sprallig tjej på 20år som väntar sitt första barn. Sambo med världens underbaraste man. Ägare till en teacup chihuahua och två hästar. Försöker leva livet fullt ut innan det är tooo late. Jag kommer skriva om min vardag, graviditet, matlagning och bakning. Sånt jag tycker är roligt helt enkelt. :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela