lindaaaaaaa

Mysig söndag :)

Publicerad 2011-04-03 10:44:20 i Allmänt,

Sitter med en kaffe och njuter av denna underbara morgon som förövrigt har jävligt trist väder.
Känner mig ändå väldigt taggad, på att få saker gjort! Jag och mamma hann väldigt mycket igår och planerade in vart vi skulle slå upp hagen o.s.v.
Mycket spännande! :)
Längtar så mycket efter att få hem hästen och få börja sätta igång han.

Satt igår och drömde om en resa till ett liite varmare land. Skulle vara så skönt att åka typ imorgon.. Men planerar att åka nån weekend till hösten. Dra med johanna eller nåt och shoppa järnet! Skulle inte va fel!
Eller en romantisk weekend med älskling...
Jo, man kan ju drömma...

Har för övrigt bokat upp en fotografering nästa helg. Kommer bli dö kul! Synd att Jesper är på cup eller vad det var, han ville ju så gärna följa med, men johanna går lika bra, bara hon inte skrattar och mobbar mig... hah.

Nu skall jag för övrigt dra mig tillbaka och göra lite nytta, drömma om min pojkvän som jag saknar sjukt mycket och vill pussa på han nununu!

linda


Åh, kiruna förra sommaren.. Saknar, kolla va brun jag va också...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Linda

Glad och sprallig tjej på 20år som väntar sitt första barn. Sambo med världens underbaraste man. Ägare till en teacup chihuahua och två hästar. Försöker leva livet fullt ut innan det är tooo late. Jag kommer skriva om min vardag, graviditet, matlagning och bakning. Sånt jag tycker är roligt helt enkelt. :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela