lindaaaaaaa

3 marssss

Publicerad 2011-03-03 18:33:32 i Allmänt,

Stannade hemma idag från praktiken, kul dock att jag inte hittade deras nummer på nätet så kunde inte ringa och säga att jag var hemma... Aja.
Har sovit så förbannat dåligt, en visdomstand håller på att titta fram, visst jag har 3 andra som redan gjort det men de har ALDRIG gjort så här jävla ont, jag kan inte gapa, jag kan knappt äta, ser ut som ett kioskmongo bara, sovit dåligt och det gör ont att svälja... Jag har så ont att jag vill gråta och alvedon, ipren och ja vad alla såna där värktabletter heter hjälper ju inte ett skit.

Nåja, skall skryta lite nu och säga att detta är det sista inlägget jag skriver som en snorunge, alltså 17åring. Imorgon blir jag vuxen och tar ett kliv ut i världen.. ah fast ne. Jag vill inte. Orkar inte, jag kommer aldrig klara mig som ''vuxen''. ÄNNU värre, jag får inte gratis frukt på citygross när pappa handlar, de är ju bara barn som får det.. :(

linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Linda

Glad och sprallig tjej på 20år som väntar sitt första barn. Sambo med världens underbaraste man. Ägare till en teacup chihuahua och två hästar. Försöker leva livet fullt ut innan det är tooo late. Jag kommer skriva om min vardag, graviditet, matlagning och bakning. Sånt jag tycker är roligt helt enkelt. :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela